Activiteiten

Op zoek naar een leuk, gezellig of uitdagend uitje in Delft met activiteiten. Al onze arrangementen zijn uit te breiden met een Knusse groepsactiviteit.

Alle activiteiten kosten maar €5,- p.p.

Bijvoorbeeld ter ontspanning tijdens een vergadering, een wedstrijdje tijdens de familiereünie of als teambuilding met de collega’s.

‘Actief’ zijn kan bij Knus op de volgende manieren;

Klootschieten. Een Oudhollands balspel geschikt voor jong en oud. Je wordt ontvangen met een klotenbittertje waarna je in verschillende groepjes op pad gaat. Speluitleg en de Klote-prijsuitreiking zijn daarbij inbegrepen!

XL-spellen en Oudhollandse herbergspelen. Maar dan een tikkeltje groter. Denk bijvoorbeeld aan  megaJenga, een kaartspel van A4 formaat. Maar ook  aan Oudhollandse herbergspelen zoals sjoelen & het kaasspel.

De grote mensen puzzel kompastocht. In groepjes met kompas (en natuurlijk een zaklamp als het donker is) een tocht maken door de Delftse Hout heen. Beantwoord verschillende vragen over Knus, over Delft, over Het Hertenkamp & de Delftse Hout. Pas hier onderscheiden de echte speurneuzen zich van de rest.

Bierproeverijtje of Likeurproeverijtje. De ultieme smaakpapillen-wedstrijd! Proef de verschillen en weet ze te benoemen, wie weet ben jij wel de beste!

Vooraf leggen we aan iedereen uit wat we gaan doen en na afloop houden we een prijsuitreiking, wie zal de Knusse winnaar zijn?

Tip: Klootschieten + Borrel, 2 uren €19,75 p.p.
Tijdens openingsuren ook te reserveren vanaf 20 volwassenen (álleen niet op zondag)

Naast al deze activiteiten heeft Knus de beschikking over 4 roeiboten en 16 waterfietsen.
Bij groepsreserveringen is het gebruik hiervan inbegrepen, ook zijn ze tijdens openingsuren van april tot oktober los te huren.
Kijk voor meer informatie op deze pagina: Roeiboten & waterfietsen