Kinderactiviteiten in de winter

Wat kan je met kinderen doen in de winter?

Winterse activiteiten die leuk zijn voor kinderen in de winter.

Bij Knus bieden wij kindvriendelijke activiteiten waar u samen met de kinderen en/of kleinkinderen van kunt genieten.

Onze Knusse top 7 kinderactiviteiten in Delft, bij Knus

1. Schaatsen bij Knus in Delft
Voor slechts € 5,- p.p. kan je iedere dag tussen 11.00 en 17.30 uur schaatsen! Je hoeft je geen zorgen te maken over het meenemen van je eigen schaatsen – er zijn hoogwaardige schaatsen beschikbaar voor om te huren in alle maten (bij de prijs inbegrepen). Zelfs op regenachtige dagen kun je nog steeds genieten van schaatsen dankzij het fantastische half overdekte ontwerp van de kunstschaatsbaan.

2. Warme chocomel drinken (zoals een kind het wil!)
Een warme chocolademelk met slagroom is al een feest op zich; Knus heeft een versie speciaal voor kids met spikkels, mini marshmellows en choco sticks. Voor de volwassenen hebben we ook een choco met alcohol om even op te warmen :). Knus schenkt al jaar en dag de echte Chocomel en topt deze af met lekkere slagroom.

3. Hondvriendelijke wandeling door de Delftse Hout
Warme jassen aan een rondje door Delftse Hout is altijd een aanrader! Vanaf 1 September zijn honden weer los toegestaan in het hele park. Na de wandeling ben je natuurlijk van harte welkom bij de potkachel voor een gebakje, koffie, lunch of borrel. Knus biedt de perfecte winterse ervaring.

4. Bordspelletjes spelen
Kruip dicht bij de potkachel bij Knus om leuke bordspelletjes uit de spelletjeskast te spelen. Zijn jullie avontuurlijk ingesteld? Verzin dan zelf ook eens een leuk spelletje. Knus biedt veel diverse moderne bordspelletjes die gratis te gebruiken zijn.

5. Borrelen, even lekker de horeca in
Terwijl jullie bij de heater of de potkachel zitten is er genoeg tijd voor elkaar. Stel eens wat vragen aan elkaar, zoals: waar ben je het meest trots op dit jaar? Of: wat vind jij het fijnste aan de persoon die naast je zit?

6. Huisgemaakte glühwein maken (niet kindvriendelijk maar wel lekker!)
Zelf glühwein maken is heerlijk en niet moeilijk! Op veler verzoek hebben wij halve liter flessen zelfgemaakte glühwein bij Knus te koop voor € 10,-. In een pannetje opwarmen (niet laten koken!), meegeleverde kruiden erbij en genieten maar.

7. Het leven vieren
Een feestje organiseren hoeft niet veel werk te zijn. Bij Knus kun je vanaf 8 volwassenen al een lunch- of borrelarrangement boeken. Dus nodig opa en oma, vrienden of buren eens uit voor een goed verzorgde all-in borrel. Wij zorgen dat het jullie aan niks ontbreekt (al vanaf € 21,- p.p. 2 uur lang onbeperkt drankjes).

Kan de winter wat jou betreft niet snel genoeg voorbij gaan? Vanaf april kun je weer waterfietsen, roeien en jeu de boulen bij Knus! We genieten graag eerst even van de winterse gezelligheid.

Van schaatsen op een prachtig verlichte schaatsbaan tot een wandeling in het magische winterwonderland.