All in €65 p.p. (20 - 450 personen)

Walking Dinner

Heeft u iets te vieren en wilt u dit graag doen in combinatie met lekker eten, maar wel de focus houden op bijpraten, netwerken en feliciteren. Dan is het Knusse Walking Dinner de oplossing. Dynamisch dineren noemen we het ook wel, geen vaste zitplaatsen maar mobiel genieten.

Knus gaat rond met diverse amuses, hapjes & drankjes. Uiteraard proosten we met een glas cava (inclusief)!

De menukaart biedt een grote verscheidenheid van gerechten, klassiekers en exclusiever maar voor ieder wat wils. Uiteraard zijn de gerechten in overleg met onze chef naar wens aan te passen.

Wat betreft diëten, allergieën en/of specifieke wensen denkt Knus met alles mee. Het is voor ons wel belangrijk om zoveel mogelijk vooraf te weten zodat we er rekening mee kunnen houden.

Voor kinderen hanteren we andere tarieven.

Gastenboek van het Walking Dinner

Met een groep van 80 volwassenen en 12 kinderen heerlijk kunnen dineren bij Knus. Over alles was nagedacht en het klopte in zijn geheel. Erg leuk om op deze manier te kunnen eten en samen te zijn met vrienden en familie.
Simon, 2021
Wij vieren elke 5 jaar een feestelijkheid bij Knus en kiezen normaliter voor het Knusse grill barbeque arrangement. Dit jaar kozen we voor het Walking dinner en dat is ons en onze gasten erg goed bevallen. Het was leuk om eens op een andere manier te kunnen dineren.
Adam Cheise
Bertie en John, 2021

Contactformulier