Knus en zakelijk samenwerken

Partnerships

In 22 jaar Knus zijn er al duizenden groepjes, bedrijven, borrels, huwelijken, recepties, lunches, diners, vergaderingen met een glimlach geholpen. De laatste jaren merken we dat er veel bedrijven zijn die door een fijne samenwerking van beide kanten Knus hebben bestempeld tot huisleverancier bedrijfsvieringen. Voor Knus natuurlijk ook heel fijn, zo eerlijk zijn we ook. 

In gesprekken met bedrijven zoals hogescholen, bouwbedrijven, bouwmarkten etc.. krijgen we de feedback dat er een wildgroei is aan goedgekeurde leveranciers, cateraars, hapjesbrengers, lunchbezorgers, vergaderlocaties en alle bijbehorende prijsafspraken en algemene voorwaarde die daarbij horen. 

Wij bieden een win win, Knus krijgt wat meer boekingen via partners waar wij ook graag mee samenwerken. Anderzijds krijgen de bedrijven duidelijkheid, meer mogelijkheden, flexibiliteit, specifieke condities omtrent betalingen en facturatie. 

Het feit dat je de moeite neemt om dit hele stuk door te lezen doet ons ergens denken dat dit interessant is voor jullie. Vul anders onderstaand contactformulier in en dan gaan we gewoon een keer een kop koffie drinken. Liever telefonisch? Bel ons en vraag naar Chris.

Hopelijk tot horens!

Collectieve voordelen partnerships

Ervaring

22 jaar ervaring in bedrijfsborrel, feesten, barbeques, vergaderingen, diners, presentaties

Win Win

Een mooiere wereld begint met een wederzijdse win

Korting

Maatwerk in prijsafspraken

Gemak

Duidelijkheid en uniformiteit, budgettechnisch makkelijker hanteerbaar

Extra's

Meer mogelijkheden ten opzichte van de standaard knusse arrangementen

Eigen contactpagina

Een speciaal voor jullie gemaakte reserveringspagina, met jullie arrangementen, prijzen, wensen etc...

Informeer naar de mogelijkheden

Wat we al doen

Samenwerking met regionaal HBO opleidingsinstituut

Aanbod

Door specifieke activiteiten en gastsprekers is er geregeld meer ruimte nodig of bepaalde tafelschikkingen. Bij directie overleg reserveren wij een afgesloten ruimte wat zorgt voor privacy.

Speciale wensen

Vanuit interne richtlijnen bieden wij onze arrangementen compleet vegetarisch aan of compleet halal. Daarnaast schenken wij bij bepaalde boekingen geen alcohol.

Duidelijkheid

Alle afdelingen doen de jaarstart en borrels bij Knus voor vooraf bekende prijzen. Zo wordt er veel tijd bespaard met het kiezen van een locatie en het maken van prijsafspraken.

Snelheid

Veel last minute vieringen en presentaties, vanuit daar is snelheid en duidelijkheid qua aanbod een grote meerwaarde. Tussen aanvraag en akkoord zit maximaal 6 uur.

Flexibiliteit

Meer flexibiliteit in aantal personen, tot kort vooraf de mogelijkheid om te verplaatsen, langere betaal termijnen t.o.v. standaard facturatietermijn.

Facturatie

Knus is approved supplier, dat maakt het facturatie en betaal proces aanzienlijk sneller. Tevens is er duidelijkheid over prijsafspraken en bonussen en wordt er gefactureerd middels maandfacturen.

Wat we al doen

Samenwerking met een groot bedrijf uit de Voeding & Bioscience sector

Wat we al doen

Samenwerking met een Elektrotechnisch bedrijf

Bartering

Knus heeft een groot pand en een hoop elektronische apparaten, installaties en voorzieningen. In ruil voor een afsluitende barbeque voor al het personeel leveren zij ons die waarde in arbeid. Stekkertje hier vervangen, afzuiging daar keuren tot gaskachel plaatsen en certificering van componenten.

Specifieke wensen

De monteurs van dit bedrijf zijn echte mannen mannen, zodoende schrappen wij alle salades voor hen en maken we en speciale hamburger-bouw-barbeque. Daarnaast schenken we het bier dat de directeur fijn vindt, als we iemand zo makkelijk blij kunnen maken, heerlijk toch.

Facturatie

Dit bedrijf heeft vaak zakelijke lunches met leveranciers en partners. Zij doen die allemaal hier, wij reserveren een plekkie op ons terras en bundelen de bonnen tot een jaar factuur. In 2021 scheelde dit 118 bonnen inboeken, toch snel bespaard.