Het mooiste terras van Nederland met all-in arrangementen

Knus in Delft is een horecabedrijf in recreatiegebied de Delftse Hout, gelegen aan het water, midden in het groen. Knus heeft een groot terras, maar is bovenal bekend om zijn vergaderingen, bruiloften, feesten, bedrijfsuitjes, borrels en verjaardagen.

Hierbij vinden wij het belangrijk om onze gasten “een Knus gevoel te geven” op één van de mooiste plekjes van Delft!

Het voormalige boothuis is sinds 1994 gezelliger en gemoedelijker geworden. Sinds 2000, met de komst van het huidige pand, is het helemaal Knus. U kunt gemakkelijk en gratis parkeren bij P1 op 75 meter afstand, of P2 op 100 meter afstand. Voor mensen die slecht ter been zijn of gekleed in een prachtige trouwjurk is het natuurlijk mogelijk om voor de deur afgezet te worden. Knus is ook met de fiets goed te bereiken en heeft een grote fietsenstalling bij de entree.

Van november t/m februari heeft Knus een schaatsbaan waar je heerlijk kunt komen schaatsen in Delft. Het is een kunstmatige schaatsbaan en Knus biedt alles van: schaatsen, schaatshulpen, glühwein, warme chocomel, kampvuurtjes, marshmallows en knusse warmte. Knus is de ideale werk of studeerplek.


Das Partyzentrum Knus liegt in Delftse Hout, direkt am Wasser und inmitten der Natur.

Gezellig van 16.30 – 18.30 uur borrelen met een sateetje erbij onder in Bosrand flextent.

Compleet buffet vol garnituren, salades en diverse sauzen inclusief 4 soorten vlees en vis, live bereid. 

Bringen Sie die Discokugel zum Drehen, heben Sie die Füße vom Boden und feiern Sie im Knus! 

Mi

Knus is een prachtige trouwlocatie aan het water die door de gemeente Delft is goedgekeurd als officiele trouwlocatie in Delft.

Bij Knus kan je van april t/m september waterfietsen en roeiboten huren. 
Zin in een activiteit in de winter? Van november t/m februari kan je schaatsen op de schaatsbaan van Knus!

Knus serveert het Shared Dining arrangement op unieke twee meter planken in 3 verschillende gangen. Om te delen met vrienden, familie of collega’s. 

Een gezellige huiskamer borrel met een eigen plekkie bij Knus om twee uur lang all-in heerlijk te borrelen inclusief hapjes.

De knusse lunch is van alle markten thuis, van verse soep tot diverse belegde broodjes en broodjes (groente) kroket.

Sie haben Ihren eigenen Platz im Inneren und Ihren eigenen Platz auf der Terrasse mit Überdachung, stimmungsvoll am Wasser. Sie essen mit den Deluxe-Lunch-Boards und beenden mit einem Getränk.