Le tout pour 32,50 € (à partir de 10 adultes)

Winterborrel
arrangement

Schaatsen bij Knus is mogelijk van november tot en met 25 februari.

Trek die heerlijke wollen trui aan of haal die muts maar uit de kast! Tijdens de Winterborrel is het feestje buiten, onder de tent bij de vuurtafel of naast de heater, terwijl je huisgemaakte glühwein, thee of  andere lekkere drankjes drinkt (onbeperkt).

Knus doet zijn naam er eer aan: het is winters knus! Gedurende het hele arrangement word je goed verzorgd en wanneer jullie zin hebben in wat actie, trekken jullie de schaatsen aan en maken jullie een rondje op de schaatsbaan! Vergeet niet om handschoenen mee te nemen, deze zijn verplicht op de baan i.v.m. de veiligheid. 

De Winterborrel is van 19.00 – 21.00 uur buiten onder de tent bij Knus en kost € 32,50 p.p.

Nous passons avec de grandes planches de boissons hivernales, il y en a pour tous les goûts. Pendant le forfait, vous pouvez utiliser la patinoire. Vous pouvez apporter vos propres patins (pas de patins), vous pouvez aussi utiliser nos patins (la location est incluse dans le prix).

Vous aurez peut-être encore envie de faire griller des marshmallows sur le feu ! 

Moins de 10 personnes ? Dans ce cas, vous êtes toujours les bienvenus et le prix du forfait est de 325 €, tout compris.

Reserveer hieronder direct uw Winterborrel arrangement. De boeking is definitief wanneer hij bevestigd is per mail. Wij bevestigen altijd binnen 48 uur.

Wij nemen geen reserveringen aan voor kinderfeestjes op de schaatsbaan. Wil je met een groepje kinderen komen schaatsen, kom dan gewoon langs, in het ergste geval moet je even wachten25