All in €32,50 (vanaf 10 volwassenen)

Winterborrel
arrangement

Schaatsen bij Knus is mogelijk van november tot en met 25 februari.

Trek die heerlijke wollen trui aan of haal die muts maar uit de kast! Tijdens de Winterborrel is het feestje buiten, onder de tent bij de vuurtafel of naast de heater, terwijl je huisgemaakte glühwein, thee of  andere lekkere drankjes drinkt (onbeperkt).

Knus doet zijn naam er eer aan: het is winters knus! Gedurende het hele arrangement word je goed verzorgd en wanneer jullie zin hebben in wat actie, trekken jullie de schaatsen aan en maken jullie een rondje op de schaatsbaan! Vergeet niet om handschoenen mee te nemen, deze zijn verplicht op de baan i.v.m. de veiligheid. 

De Winterborrel is van 19.00 – 21.00 uur buiten onder de tent bij Knus en kost € 32,50 p.p.

We komen langs met grote winterse borrelplanken, voor ieder wat wils. Gedurende het arrangement kunnen jullie gebruik maken van de schaatsbaan. Zelf schaatsen meenemen mag (geen noren), je kunt ook schaatsen van ons gebruiken (huur is in de prijs inbegrepen).

Wellicht willen jullie nog wel marshmallows roosteren boven het vuurtje! 

Minder dan 10 personen? Dan zijn jullie uiteraard alsnog welkom en is de prijs van het arrangement € 325,- inclusief alles.

Reserveer hieronder direct uw Winterborrel arrangement. De boeking is definitief wanneer hij bevestigd is per mail. Wij bevestigen altijd binnen 48 uur.

Wij nemen geen reserveringen aan voor kinderfeestjes op de schaatsbaan. Wil je met een groepje kinderen komen schaatsen, kom dan gewoon langs, in het ergste geval moet je even wachten25