Lunch of Borrel Reserveren vanaf 8 volwassenen

Bij Knus kan je een gezellig plekje reserveren aan het water. Mocht het weer wat tegen zitten, dan reserveren we een gedeelte van onze binnenruimte of onder één van onze flextenten. 

Vanaf 20 volwassenen kan je hier een groepsarrangement reserveren. Minder dan 8 volwassenen? Dan is reserveren niet mogelijk; we hebben een groot terras waar altijd een plekje te vinden is. 

Starting at 8 adults, Knus offers the cozy lunch and cozy drinks. All of these options include snacks and drinks. Make your choice below and book directly.

Knusse Lunch 11.30 - 14.00 uur

Cozy all-in lunch together on the most beautiful terrace in Delft? You can!

Lunch sandwich salmon Knus Delft
Drinks Delft and surroundings

Knusse Borrel 14.30 - 16.30 uur | Bosrand Borrel 16.30 - 18.30 uur

Twee uur lang zorgeloos borrelen inclusief hapjes en drankjes op een mooi plekje aan het water of binnen bij de potkachel. De Bosrand Borrel is onder de flextent langs het bos. 

Knusse Paaslunch 11.00 - 14.00 uur

Op 1e en 2e Paasdag kan je vanaf 4 volwassenen genieten van een heerlijke all-in Knusse Paaslunch met glaasje cava terwijl de kinderen om half 12 paaseitjes zoeken! 

Easter Bunny Delft
paasborrel knus

Knusse Paasborrel 14.30 - 17.00 uur

Op 1e en 2e Paasdag kan je vanaf 4 volwassenen genieten van een heerlijke all-in Knusse Paasborrel. We komen langs met hapjes, en er zijn nootjes & zoutjes voor op tafel. De kinderen kunnen om 15:00 uur paaseitjes zoeken met de Paashaas!