The Cozy Grill

We are pleased to offer you a delicious buffet with lots of garnishes, salads, fresh fries and sauces. Our cozy grillmasters will prepare top quality meat and fish on our large grill.

For the vegetarian and vegan eaters among us, there is also plenty to choose from, think grilled vegetables or mushrooms marinated in garlic oil from the grill.

We understand that everyone has different dietary needs, so don't hesitate to let us know if you have any special requests!

Grill cozy
bbq knus

Dineren bij Knus

Extra wensen? Uiteraard is onze Knusse grill aan te passen. Wil je de Knusse Grill iets luxer beginnen? Kies dan voor een heerlijke voorgerecht om te delen met een frisse garnalen cocktail, traditionele gazpacho, carpaccio lolly en tricolore spiesjes. Zoet afsluiten kan ook met het Knusse dessert. Andere wensen zijn bespreekbaar. 

Cozy Party Night

Klaar om te feesten? Kom bij ons feesten in Knus! Of je nu in de stemming bent voor een gezellige pub-sfeer of klaar bent om onder de discobal te gaan dansen, wij hebben alles wat je nodig hebt voor een fantastische avond. Dus laten we de muziek harder zetten en de dansvloer opgaan! We kunnen niet wachten om bij Knus je volgende feest te organiseren.

Event Manager
drink luxury cozy

Cozy Drinks

Geniet van een ruime keuze aan verrukkelijke hapjes en verfrissende drankjes! Lekkere hapjes liggen voor je klaar om te proeven terwijl de kinderen zich vermaken. Ontspan en geniet van een gezellige borrel bij de potkachel of in de zon met je geliefden. 

Onze gezellige en uitnodigende “woonkamers” en mooie buitenruimtes zijn voor jou gereserveerd. Verzamel je groep vrienden en boek een fantastische borrelarrangement door hier te klikken! Met onze gezellige bediening en toplocatie ben je verzekerd van een onvergetelijke tijd bij Knus!

Cozy meeting

Ben je ooit naar een vergadering geweest waar de sfeer saai en vervelend was, versterkt door tl-verlichting en de alledaagse smaak van koffie uit de automaat? Gelukkig heeft Knus de vergaderruimte gerevolutioneerd en een ervaring samengesteld die allesbehalve saai is.

Maak kennis met de Knusse Vergadering, de game-changer in de wereld van zakelijke bijeenkomsten. Zeg vaarwel tegen ongemakkelijke, onuitnodigende ruimtes en hallo tegen iets compleet anders. De Knusse Vergadering is de oplossing voor de gewone vergadering. Geniet van een vergadering in een comfortabele, gastvrije sfeer die leven in elk gesprek brengt. Stap weg van de doos kaassandwiches en zak appels en trakteer jezelf op een feestmaal speciaal voor jou samengesteld. 

IMG 20230413 WA0124 Knus Knusse arrangementen
Lunchplank Knus Knusse arrangementen

Cozy Lunch

Bij Knus bieden wij een uitgebreid en divers lunchmenu speciaal ontworpen voor grote groepen en kleine gezelschappen. Ons lunchaanbod bevat heerlijke soepen, lekkere broodjes en natuurlijk een warme snack.

En voor groepen tot 20 personen hebben we ook gezellige lunch arrangement opties beschikbaar die u via onze website kunt boeken.

Cozy wedding

Trouwen is een bijzonder moment dat liefde en toewijding symboliseert. 

Om de magie van je speciale dag te vergroten, biedt Knus een opmerkelijke en prachtige locatie die door de gemeente Delft is goedgekeurd als officiële trouwlocatie. Knus biedt niet alleen een plek om je geliefde te trouwen, maar ook een gastvrije en charmante ruimte voor je gasten om samen met jou te vieren. De locatie heeft een gezellige en romantische sfeer die de perfecte achtergrond vormt voor een sprookjeshuwelijk.

Wij zorgen dat elk detail van je huwelijk precies is zoals je het hebt voorgesteld. Van de decoratie tot het eten, de muziek en de ambiance, alles kan op maat gemaakt naar jouw wens. Je kunt erop vertrouwen dat jouw grote dag met de grootste zorg en aandacht wordt behandeld om ervoor te zorgen dat deze onvergetelijk, romantisch en perfect in alle opzichten is.

BobFianne 01.07.23 302 Knus Knusse arrangementen
activities Delft Jenga

Team Building

Ben je op zoek naar een leuke team-building activiteit? Zoek niet verder, want wij hebben de perfecte optie voor jou! Ervaar met je team hoe het is om een Knusse kelner te zijn tijdens de Knusse Kelnerrace. Wil jij jouw team beter laten samenwerken? Vaar een route met jouw eigen op afstand bestuurbare miniboot door de Delftse Hout. 

Maar dat is niet alles – we hebben ook XXL-versies van klassieke Nederlandse spellen voor het hele team om van te genieten.