All in €29,50 p.p. (30 - 450 personen)

Knusse Lunch

Het Knusse lunchbuffet is te reserveren vanaf 30 personen, voor groepen kleiner dan 30 volwassenen bieden wij u een speciale á la carte lunch aan.

Tijdens dit arrangement beschikt u over uw eigen terras of binnenruimte. Tevens zit het gebruik van waterfietsen bij de prijs inbegrepen.

Het buffet is van alle markten thuis, van een verse soep tot diverse belegde broodjes en warme panini’s. Uiteraard kan het broodje kroket of broodje groentekroket niet ontbreken en is de verse jus d’orange niet op te krijgen.

Knus houdt graag rekening met allergieën, diëten en andere wensen. Om ons hierbij te helpen willen we u vragen vooraf door te geven of er mensen komen met specifieke wensen/eisen.

Voor kinderen hanteren we andere tarieven.

Reviews van het Knusse Lunchbuffet

Met een groep van 65 man en 15 kinderen compleet in de watten gelegd. Van ontvangst tot vertrek was alles goed verzorgd en voelden we ons zeer welkom en vrij.
Rafael en Eline, 2021
Het weer zat gelukkig mee en dat was het laatste puzzelstukje voor een onvergetelijke middag. Van oma die een kussentje krijgt voor op de stoel tot aan de kinderen die eindeloos het water op konden in de waterfietsen, zelfs aan zwemvestjes was gedacht.
Jolanda en Pieter, 2021

Contactformulier