't Mooiste plekkie van Delft en omstreken

Knus Delft in vogelvlucht

Knus ligt in de Delftse Hout, midden in de natuur en toch maar 10 minuutjes van het historische centrum van Delft. Knus is vooral bekend om zijn knusse feesten, bedrijfsuitjes en buffetten. Het voormalige botenhuis is sinds 1994 knusser en knusser geworden. Sinds 2000 is het met de komst van het huidige pand helemaal Knus.
Knus is wellicht het leukste horecabedrijf van Delft.
 
De boten, waterfietsen en de speeltuin vinden kinderen altijd een feest.
’s Zomers kan je op één van de drie terrassen aan het water genieten van een lekker bakkie, biertje, balletje of broodje (de 4 B’s!). ’s Winters kan je lekker tegen de potkachels aankruipen en genieten van een warme chocolademelk met slagroom of een pannetje snert.
Ons Knusse plekkie

Knus

Knus in Delft is een horecabedrijf in recreatiegebied de Delftse Hout, gelegen aan het water, midden in het groen. Knus heeft een groot passantenterras, maar is bovenal bekend om zijn bruiloften, feesten, bedrijfsuitjes en verjaardagen.
Hierbij vinden wij het belangrijk om onze gasten “een Knus gevoel te geven” op één van de mooiste plekjes van de omgeving!

Knusse galerij

Knus als trouwlocatie

Trouwen bij Knus

Knus is volgens ons de mooiste trouw locatie van Nederland, romantisch aan het water gelegen in het hart van een natuurpark.

U kunt hier terecht voor uw gehele trouwdag. Van lunch met de dag gasten tot de officiële trouwceremonie, aansluitende receptie met bruidstaart, diner en afsluitende feestavond. Wat Knus uniek maakt is dat u aan het einde van de feestavond letterlijk met elkaar in het huwelijksbootje stapt en de nacht tegemoet gaat.