Knusse Feestavond

Laat die discobol maar draaien, voetjes van de vloer en vier uw feest bij Knus! Een huiselijk feest in kroegsfeer of onder de discolampen de beste dansmoves maken? Het kan allemaal. Knus heeft alle faciliteiten om er een fantastische avond van te maken.

zaalhuur delft
Grill knus

De Knusse Grill

U geniet van een uitgebreid buffet vol garnituren, salades, verse frieten en sauzen. Op onze grote Knusse Grill bereiden we vis en vlees van de beste slager. Natuurlijk houden wij ook rekening met vegetariërs en andere dieetwensen.

Walking Dinner

Dineren zonder ouderwets te hoeven tafelen. Knus gaat rond met diverse hapjes, klein tot groot, eenvoudig tot chique. U kunt bijpraten terwijl wij alles uitserveren, gang na gang.

walking dinner delft
borrel luxe knus

Knusse Borrel

Diverse hapjes en drankjes. De knabbels staan op tafel, de kinderen spelen en u zit heerlijk onbezorgd te genieten in het zonnetje of bij de kachel. Uw gezelschap geniet van een gezellige Knusse borrel. Wij reserveren één van onze ‘huiskamers’ én een mooi plekje buiten. Voor groepen van 8 tot 20 personen kunt u hier een borrel arrangement boeken. 

Knusse vergadering

Vergaderingen staan altijd bekend om ongezellige TL- verlichting, automatenkoffie, broodjes kaas en een doos appels. Knus brengt hier verandering in met de Knusse Vergadering.

IMG 20230413 WA0124 Knus
Paaslunch

Knusse Lunch

Een uitgebreid en gevarieerde lunch voor groepen vanaf 20 personen. Heerlijke soep, diverse luxe belegde broodjes, fruit, salades en uiteraard mag de ongezonde snack ook niet ontbreken. Voor groepen van 8 tot 20 personen kunt u hier een lunch arrangement boeken. 

Knusse bruiloft

Trouwen is het ultieme symbool van de liefde en vaak de mooiste dag van je leven. De dag die draait om wat jij/jullie willen met de mensen die jullie er graag bij hebben. Knus biedt een prachtige locatie die door de gemeente Delft is goedgekeurd als officiele trouwlocatie in Delft.
Trouwen in Delft
activiteiten Delft Jenga

Teambuilding

Klootschieten met jullie afdeling, XXL oud-Hollandse spellen spelen met het hele team of toch liever de directeur uitdagen voor een rondje klootschieten te water?