Knusse Feestavond

Laat die discobol maar draaien, voetjes van de vloer en vier uw feest bij Knus! Een huiselijk feest in kroegsfeer of onder de discolampen de beste dansmoves maken? Het kan allemaal. Knus heeft alle faciliteiten om er een fantastische avond van te maken.

zaalhuur delft
Grill knus

De Knusse Grill

U geniet van een uitgebreid buffet vol garnituren, salades, verse frieten en sauzen. Op onze grote Knusse Grill bereiden we vis en vlees van de beste slager. Natuurlijk houden wij ook rekening met vegetariërs en andere dieetwensen.

Walking Dinner

Dineren zonder ouderwets te hoeven tafelen. Knus gaat rond met diverse hapjes, klein tot groot, eenvoudig tot chique. U kunt bijpraten terwijl wij alles uitserveren, gang na gang.

walking dinner knus delft
borrel luxe knus

Knusse Borrel

Diverse hapjes en drankjes. De knabbels staan op tafel, de kinderen spelen en u zit heerlijk onbezorgd te genieten in het zonnetje of bij de kachel. Uw gezelschap geniet van een gezellige Knusse borrel. Wij reserveren één van onze ‘huiskamers’ én een mooi plekje buiten. 

Knusse vergadering

Vergaderingen staan altijd bekend om ongezellige TL- verlichting, automatenkoffie, broodjes kaas en een doos appels. Knus brengt hier verandering in met de Knusse Vergadering.

vergaderen in de natuur
lunchbuffet knus

Knusse Lunch Buffet

Een uitgebreid en gevarieerd lunchbuffet voor groepen vanaf 20 personen. Heerlijke soep, diverse luxe belegde broodjes, fruit, salades en uiteraard mag de ongezonde snack ook niet ontbreken.

Knusse kinderfeestjes

Knus staat al jaren bekend in Delft en omstreken vanwege de locatie en de kindvriendelijkheid. Toch kregen wij zelf de kinderfeestjes, maar niet goed uitgewerkt, toen kwamen de dames van Confetti & Bubbels met een totaal nieuw concept…

Fotos 30 5 2021 154 Knus
Trouwen in Delft

Knusse bruiloft

Trouwen is het ultieme symbool van de liefde en vaak de mooiste dag van je leven. De dag die draait om wat jij/jullie willen met de mensen die jullie er graag bij hebben. Knus biedt een prachtige locatie die door de gemeente Delft is goedgekeurd als officiele trouwlocatie in Delft.