De Knusse Grill

U geniet van een uitgebreid buffet vol garnituren, salades, verse frieten en sauzen. Op onze grote Knusse grill bereiden we vis en vlees van de beste slager. Natuurlijk houden wij ook rekening met vegetariërs en andere dieetwensen.

Knusse grill barbecue buffet
Walking dinner Knus Delft

Walking Dinner

Dineren zonder ouderwets te hoeven tafelen. Knus gaat rond met tot wel negen gangen heerlijk eten, van amuse tot soep, van salade tot vlees, van burger tot zoete afsluiting, alles komt voorbij. Het fijne aan deze manier van eten is dat u heerlijk kunt blijven bijpraten terwijl wij alles uitserveren, gang na gang.

Knusse Feestavond

Laat die discobol maar draaien, voetjes van de vloer en vier uw feest bij Knus! Een huiselijk feest in kroegsfeer of onder de discolampen de beste dansmoves maken? Het kan allemaal; Knus heeft alle faciliteiten om er een fantastische avond van te maken.

Knusse feestavond
knusse borrel en receptie

Knusse Borrel

Diverse hapjes en drankjes. De knabbels staan op tafel, de kinderen spelen en u zit heerlijk onbezorgd te genieten in het zonnetje of bij de kachel. Uw gezelschap geniet van een gezellige Knusse borrel. Wij reserveren een terras en/of één van onze ‘huiskamers’.

Knusse Lunchbuffet

Voor groepen vanaf 15 kunnen we een uitgebreid en gevarieerd lunchbuffet verzorgen. Hierin vinden jullie alles van heerlijk soep, warme broodjes, grote keuze in beleg (zowel vegetarisch als vleeswaren), verse boterhammen en de keuze tussen een kroket en/of groentekroket.

Lunchbuffet Knus
kerstborrel delft

Knusse Kerstborrel

De knusse borrel maar dan in een compleet kerstjasje. Denk aan vuurkorven, marshmallows, gluhwijn, ontvangst door de kerstman, foute kerstbomen en dat in een knusse uitvoering.

Beschikbaar tussen 1-12 en 24-12

Knus Kerstdiner

Een knus kerstdiner bij Knus, volledig voorzien van de heerlijke stamppotten, zachtste stoofvlezen, zoetste stoofperen en meer winters genot

winter bar
Knusse winterbuffet

Knusse Winterbuffet

Zit de “R” in de maand? Toe aan totaal wat anders? We hebben een heerlijk stamppotbuffet. Uiteraard met draadjesvlees, sausjes en andere klassiekers.