De Knusse Grill

U geniet van een uitgebreid buffet vol garnituren, salades, verse frieten en sauzen. Op onze grote Knusse Grill bereiden we vis en vlees van de beste slager. Natuurlijk houden wij ook rekening met vegetariërs en andere dieetwensen.

Knusse grill barbecue buffet
Walking dinner Knus Delft

Walking Dinner

Dineren zonder ouderwets te hoeven tafelen. Knus gaat rond met diverse hapjes, klein tot groot, eenvoudig tot chique. U kunt bijpraten terwijl wij alles uitserveren, gang na gang.

Knusse Feestavond

Laat die discobol maar draaien, voetjes van de vloer en vier uw feest bij Knus! Een huiselijk feest in kroegsfeer of onder de discolampen de beste dansmoves maken? Het kan allemaal. Knus heeft alle faciliteiten om er een fantastische avond van te maken.

Knusse feestavond
knusse borrel en receptie

Knusse Borrel

Diverse hapjes en drankjes. De knabbels staan op tafel, de kinderen spelen en u zit heerlijk onbezorgd te genieten in het zonnetje of bij de kachel. Uw gezelschap geniet van een gezellige Knusse borrel. Wij reserveren één van onze ‘huiskamers’ én een mooi plekje buiten. 

Knusse Lunch Buffet

Een uitgebreid en gevarieerd lunchbuffet voor groepen vanaf 20 personen. Heerlijke soep, diverse luxe belegde broodjes, fruit, salades en uiteraard mag de ongezonde snack ook niet ontbreken.

Lunchbuffet Knus