Knusse activiteiten

Speeltuin & Zandbak

Knus staat in Delft en omstreken al jaren bekend als de plek waar kinderen zich kunnen vermaken. Zo zijn er diverse kind vriendelijke glijbanen, een groot klimrek, een zandbak voor jong en oud en wordt alles aangevuld met diverse wipkippen. Tevens kunnen kinderen zich uren vermaken in de roeiboot of oude waterfiets die nu in de zee van houtsnippers hun genot bezorgen. Naast de speeltuin is er nog het kinderdoolhof, geen zorgen het is compleet afgesloten en we kunnen ons niet herinneren wanneer er iemand gered diende te worden…
speeltuin delft
jea de boule

Jeu de Boules

Oud hollands jeu de boules spelen bij Knus. Sinds Juli 2022 hebben we de fietsenstalling uitgebreid met 2 prachtige jeu de boules banen. Wie daag jij uit?

Roeiboten en Waterfietsen

Genieten op het open water van ’t Delftse Hout kan middels de knusse waterfiets of knusse roeiboot. Beide zijn vooraf te reserveren of spontaan aan de bar te huur. Hier lees je er alles over…
roeiboot huren delft
Suppen Delft

Sup huren Delft

Nieuw bij Knus!! Suppen of Stand Up Paddling, in samenwerking met SupSupClub door het hele land te huur.

Compleet online en wanneer jij het wilt.

Knusse picknick

Romantisch picknicken is mogelijk bij Knus. Wij hebben de knusse picknickconfigurator gemaakt waarmee iedereen zijn eigen picknick kan samenstellen. 

picknick delftse hout knus
Hondvriendelijk delft

Hondvriendelijk

Bij Knus zijn honden welkom, zowel binnen als buiten. Wist je dat buiten waterbakken voor vermoeide viervoeters hebben klaar staan en iedere hond een hondenkoekje geven? We hebben zelfs een hondenmenukaart met tennisballen, botten en zelfs een hondenbiertje!