Knusse activiteiten

roeiboot huren delft

Roeiboten en Waterfietsen

Genieten op het open water van ’t Delftse Hout kan middels de knusse waterfiets of knusse roeiboot. Beide zijn vooraf te reserveren of spontaan aan de bar te huur. Hier lees je er alles over…

Ubuntu duwkarren

Met deze duwjeeps ervaar je de natuur eens op een nieuwe manier. Je wandeld een route en komt langs verschillende soorten bomen en plantjes, die bepaalde eigenschappen hebben, waar we als mens niet vaak meer bij stil staan.

De duwkarren zijn te huur in combinatie met de Ubuntu natuurtour of los te huren aan de bar.

duwkarren-kind-knus
speeltuin delft knus

Speeltuin & Zandbak

Knus staat in Delft en omstreken al jaren bekend als de plek waar kinderen zich kunnen vermaken. Zo zijn er diverse kind vriendelijke glijbanen, een groot klimrek, een zandbak voor jong en oud en wordt alles aangevuld met diverse wipkippen. Tevens kunnen kinderen zich uren vermaken in de roeiboot of oude waterfiets die nu in de zee van houtsnippers hun genot bezorgen. Naast de speeltuin is er nog het kinderdoolhof, geen zorgen het is compleet afgesloten en we kunnen ons niet herinneren wanneer er iemand gered diende te worden…

Sup huren Delft

Nieuw bij Knus!! Suppen of Stand Up Paddling, in samenwerking met SupSupClub door het hele land te huur.

Compleet online en wanneer jij het wilt.

Suppen Delft
klootschieten delft

Klootschieten

Klootschieten is een oudhollands balspel, geschikt voor jong & oud. Een klotebitter vooraf en dan in groepjes op pad door de Delftse Hout. Speluitleg, gebruik materialen en klote-prijsuitreiking inbegrepen. Jullie lopen op verharde paden (zolang het niet klote gaat), in geval van een regenbui krijgen jullie poncho’s mee. In overleg beiden wij een alternatief bij extreem slecht weer. Het knusse klootschieten duurt ongeveer een uur en wordt door iedereen ervaren als een leuke activiteit.

Paardentram naar Delft

Waar wilt u heen? Onze buren, Stalhouderij Delftse Hout gevestigd aan de nabijgelegen parkeerplaats, kunnen uw rondrit naar het stadhuis of door het historische Delft verzorgen. Mochten jullie het leuk vinden dan is er zelfs de mogelijkheid om er een complete stadstour van te maken met een begeleider.

paardentram delft knus Knus
Hondvriendelijk delft

Hondvriendelijk

Bij Knus zijn honden welkom, zowel binnen als buiten. Wist je dat buiten waterbakken voor vermoeide viervoeters hebben klaar staan en iedere hond een hondenkoekje geven?