Knusse terras

Terrastafel reserveren bij Knus Delft enkel ter plekke mogelijk.

U kunt bij Knus ter plekke een tafel uitzoeken, met 150 plekken is er veelal direct een plekje vrij.

Wij hebben 150 zitplekken buiten op 1,5 meter en volgens alle richtlijnen. 70 plekken hiervan zijn overdekt onder onze nieuwe tent of onder een parasol. De andere 80 zitplekken zijn om te genieten van de zon of om uw kind heerlijk te kunnen laten spelen in de omheinde speeltuin.

Ook bij minder weer zit je bij Knus heerlijk droog en warm naast de heaters onder de tent met prachtig uitzicht over het water.

Heeft u eerder een tafel gereserveerd voor een datum die nog komt, uiteraard gaat dit gewoon door.

Lunchkaart

Benieuwd wat voor heerlijks er te lunchen is op het mooiste terras van Nederland? Knus serveert een diversiteit aan heerlijke broodjes, mooie salades, een geweldige hamburger en de bekende garnituren.

Lunchen bij Knus
delftse brouwers en knus

Knusse speciale bieren

Knus schenkt sinds 2021 met trots een grote selectie van de speciale bieren van Delftse Brouwers. Benieuwd welke flessen wij aanbieden? Hieronder vind je de knusse speciaal bierkaart.

Roeiboten en waterfietsen

Genieten op het open water van ’t Delftse Hout kan middels de knusse waterfiets of knusse roeiboot. Beide zijn vooraf te reserveren of spontaan aan de bar te huren. Hier lees je er alles over…

waterfiets huren delft
Verse thee delft

Verse thee

Knus heeft in samenwerking met Fleur de Cafe 12 verse theesoorten geselecteerd. Zo vindt je er een drietal verse zwarte theeën, twee groene theeën, drie soorten verse rooibos thee maar ook de klassieke verse muntthee en gemberthee.

Bekijk hieronder de complete knusse theekaart.

Speeltuin voor kinderen

Knus is al jaren populair bij ouders en kinderen vanwege de grote speeltuin. Compleet met zandbak, meerdere glijbanen en klimrekken.

Vanuit veiligheid hebben we in 2021 de complete speeltuin omheind met en hekje, kunt u lekker rustig zitten terwijl de kleine speelt.

speeltuin delft knus
Kinderfeestje vieren bij Knus

Knusse kinderfeestjes

Wil je alles weten over kinderfeestjes bij Knus en hoe je die gemakkelijk online kunt reserveren? Op de volgende pagina vind je alle informatie over ons stoer piratenfestijn of perfecte prinsessenfeestje.

Werken bij Knus

Knus is altijd opzoek naar horecatoppers voor zowel de bediening/bar als voor in de keuken. Denk je dat jij een knusse toevoeging zou zijn? Klik voor meer informatie op onderstaande pagina.

Partycenterum delft