Knusse terras

Lunchkaart

Benieuwd wat voor heerlijks er te lunchen is op het mooiste terras van Nederland? Knus serveert een diversiteit aan heerlijke broodjes, mooie salades, een geweldige kipsate en de bekende garnituren.

Lunchen bij Knus
delftse brouwers en knus

Knusse speciale bieren

Knus schenkt sinds 2021 met trots een grote selectie van de speciale bieren van Delftse Brouwers. Benieuwd welke flessen wij aanbieden? Hieronder vind je de knusse speciaal bierkaart.

Roeiboten en waterfietsen

Van maart tot en met september!

Genieten op het open water van ’t Delftse Hout kan middels de knusse waterfiets of knusse roeiboot. Beide zijn vooraf niet te reserveren en enkel aan de bar te huren. Hier lees je er alles over…

waterfiets huren delft
Verse thee delft

Verse thee

Knus heeft in samenwerking met Fleur de Cafe 6 verse theesoorten geselecteerd. Zo vind je er verse zwarte theeën, groene theeën, verse rooibos thee maar ook de klassieke verse muntthee en gemberthee.

Bekijk hieronder de complete knusse theekaart.

Speeltuin voor kinderen

Knus is al jaren populair bij ouders en kinderen vanwege de grote speeltuin. Compleet met zandbak, meerdere glijbanen en klimrekken.

Vanuit veiligheid hebben we in 2021 de complete speeltuin omheind met en hekje, kunt u lekker rustig zitten terwijl de kleine speelt.

speeltuin delft knus
Kinderfeestje vieren bij Knus

Knusse kinderfeestjes

Wil je alles weten over kinderfeestjes bij Knus en hoe je die gemakkelijk online kunt reserveren? Op de volgende pagina vind je alle informatie over ons stoer piratenfestijn of perfecte prinsessenfeestje.

Werken bij Knus

Knus is altijd opzoek naar horecatoppers voor zowel de bediening/bar als voor in de keuken. Denk je dat jij een knusse toevoeging zou zijn? Klik voor meer informatie op onderstaande pagina.

Partycenterum delft