Knusse terras

Terrastafel reserveren bij Knus Delft.

Reserveer hier uw terrastafel.
– U kunt een tafel reserveren om 12.00/13.30/15.00 uur
– U ontvangt direct een bevestiging per mail
– Uiteraard kunt u ook aan de deur ”reserveren”

Voor het Pinksterweekend kunt u niet reserveren, wij hebben 80  zonnjge zitplekken  en ruim 75 overdekte zitplekken, kom gezellig langs voor een mooi plekkie!

Wij bieden u de volgende opties

– Tafeltje voor 2 – zonnig of overdekt
– Tafeltje voor 4 – zonnig of overdekt
– Picknicktafel voor 2 of 4 in de omheinde speeltuin

Wij houden 40% van onze tafels vrij voor wanneer u aan de deur wenst te reserveren. Met 150 zitplekken op ons terras is de doorloop hoog en zal u nooit lang hoeven te wachten.

Verstuur
Verstuur
Verstuur
Verstuur
Verstuur

Lunchkaart

Benieuwd wat voor heerlijks er te lunchen is op het mooiste terras van Nederland? Knus serveert een diversiteit aan heerlijke broodjes, mooie salades, een geweldige hamburger en de bekende garnituren.

Lunchen bij Knus
delftse brouwers en knus

Knusse speciale bieren

Knus schenkt sinds 2021 met trots een grote selectie van de speciale bieren van Delftse Brouwers. Benieuwd welke flessen wij aanbieden? Hieronder vind je de knusse speciaal bierkaart.

Roeiboten en waterfietsen

Genieten op het open water van ’t Delftse Hout kan middels de knusse waterfiets of knusse roeiboot. Beide zijn vooraf te reserveren of spontaan aan de bar te huren. Hier lees je er alles over…

waterfiets huren delft
Verse thee delft

Verse thee

Knus heeft in samenwerking met Fleur de Cafe 12 verse theesoorten geselecteerd. Zo vindt je er een drietal verse zwarte theeën, twee groene theeën, drie soorten verse rooibos thee maar ook de klassieke verse muntthee en gemberthee.

Bekijk hieronder de complete knusse theekaart.

Speeltuin voor kinderen

Knus is al jaren populair bij ouders en kinderen vanwege de grote speeltuin. Compleet met zandbak, meerdere glijbanen en klimrekken.

Vanuit veiligheid hebben we in 2021 de complete speeltuin omheind met en hekje, kunt u lekker rustig zitten terwijl de kleine speelt.

speeltuin delft knus
Kinderfeestje vieren bij Knus

Knusse kinderfeestjes

Wil je alles weten over kinderfeestjes bij Knus en hoe je die gemakkelijk online kunt reserveren? Op de volgende pagina vind je alle informatie over ons stoer piratenfestijn of perfecte prinsessenfeestje.

Werken bij Knus

Knus is altijd opzoek naar horecatoppers voor zowel de bediening/bar als voor in de keuken. Denk je dat jij een knusse toevoeging zou zijn? Klik voor meer informatie op onderstaande pagina.

Partycenterum delft