Keuken open van 10 tot 17

Lunchkaart

Knus heeft voor het seizoen van 2021 zijn gehele lunchkaart vernieuwd. 

Zo vind je er nu gebak van Piece of Cake, acht soorten heerlijke panini’s varierend van pulled chicken tot caprese, verse soep die elk seizoen veranderd. 

Behalve deze nieuwe toevoegingen serveren we tegenwoordig ook diverse soorten salades zoals de salade zalm of de vegan salade pulled jackfruit. Uiteraard zijn de knusse broodjes in een nieuw jasje gestoken en kun je nu bij Knus genieten van een italiaanse bol met carpaccio of een volkoren bol met huisgemaakte eiersalade.

Grote trek? Probeer dan de hamburger Knus eens, geserveerd met verse frites en gebakken bacon.

Ook aan de borrelhapjes is gedacht, zo zijn er nu kaastengels, vegan bitterballen en een XXL borrelplank voor 4 personen.

Knusse partners

Delftse brouwers is een Delftse brouwerij gevestigd in het oude centrum van Delft. Op de grond vol Delftse biergeschiedenis.
delftse brouwers en knus
Delftse Brouwers
Speciale bieren
Piece of Cake is een ambachtelijke taartenbakker gerund door moeder en dochter in het pitoreske Den Hoorn. Hier komt alle zoetigheid vandaan.
piece of cake knus
Piece of Cake
Taart en gebak
Fleur de Café is thee melangeur, koffiebrander en groothandel in thee en koffie. Onze theeën zijn een ware smaaksensatie voor de fijnproevers.
verse thee knus delft
Fleur de Cafe
12 Verse theesoorten
Simon van Siemworks is een veelzijdige alleskunner op het gebied van comfortable fotografie, videografie en content creations