Schaatsen in Delft bij Knus

Van november t/m februari!

Schaatsen

Ervaar de winter bij Knus in Delft met een uitzonderlijk schaatsavontuur dat je zal bijblijven! Van november t/m februari verwelkomt Knus iedereen op haar prachtige schaatsbaan op een van de mooiste terrassen van Nederland. 

Knus biedt alles wat je nodig hebt om te kunnen schaatsen, zoals het huren van schaatsen, skate-helpers voor de kleintjes en lekkere warme dranken zoals glühwein of echte warme chocolademelk met extra, extra slagroom! 

Daarnaast kan je genieten van de warmte van de winter rond een gezellig kampvuur. Knus biedt de perfecte winter wonderland ervaring.

schaatsbaanknus Knus

Schaatsbaan Delft

Als je in of rond Delft woont, heb je geluk! De prachtige schaatsbaan bij Knus is geopend voor iedereen vanaf november. 7 dagen per week, van 11.00 tot 17.30 uur, is er genoeg tijd om te schaatsen voor € 5,- per persoon.

Je hoeft je geen zorgen te maken over het meenemen van je eigen schaatsen – er zijn hoogwaardige schaatsen beschikbaar voor verhuur (bij de prijs inbegrepen). Zelfs op regenachtige dagen kun je nog steeds genieten van schaatsen dankzij het fantastische half overdekte ontwerp van de kunstschaatsbaan.

Schoolschaatsen? Iedere schooldag van 10.00 tot 11.00 uur kun je met de hele klas komen schaatsen bij Knus! Boek hier voor jouw klas.

Na het schaatsen is het de moeite waard om langs te gaan bij de bar voor een assortiment heerlijke traktaties. Van klassieke winterdranken zoals Glühwein tot hartige en zoete winterhapjes en heerlijke warme chocolademelk.

Ben je op zoek naar een leuke winteractiviteit om met een groep vrienden of collega’s te doen? Kom schaatsen bij Knus! Combineer je schaatsbezoek met een ALL-In arrangement. Bekijk onze schaatsborrel die zorgt voor een fantastische avond uit. Of je nu een ervaren schaatser bent of een beginner, wij bieden voor ieder wat wils. Veters vast en glijd rond op de kunst schaatsbaan, voel de koude lucht om je heen en warm daarna op met een heerlijk drankje in winterse sfeer. Boek hieronder jouw schaatsborrel bij Knus vanaf 10 volwassenen.

Praktische info:
Schoolschaatsen iedere schooldag tussen 10.00 en 11.00 uur, boek hier voor jouw klas.
De schaatsbaan is van maandag t/m zondag geopend van 11.00 tot 17.30 uur voor passanten. Toegang € 5,- per persoon inclusief schaatshuur.
De schaatsborrel is iedere dag te boeken vanaf 10 volwassenen van 19.00 – 21.00 uur ALL-IN borrelen (drankjes en luxe winterborrelplanken), inclusief schaatsen én schaatshuur voor € 32,50 per volwassenen. Boek hier.
Dineren? Feestje vieren? Afscheid van een collega? 10 jaar getrouwd? Welke reden er ook is voor een feestje of etentje.. Maak jullie moment extra bijzonder met de schaatsbaan! De baan is ’s avonds exclusief voor reserveringen. Maak hier een keuze uit een arrangement, vraag een vrijblijvende offerte aan en wij laten je z.s.m. weten wat we voor je kunnen betekenen. 

Spelregels:
– Handschoenen zijn verplicht
– Eten & drinken is niet toegestaan op de baan
– Eigen consumpties zijn niet toegestaan