Schaatsbaan Delft bij Knus

Schaatsen

Vanaf november 2024 kun je weer schaatsen bij Knus!

Ervaar de winter bij Knus in Delft met een uitzonderlijk schaatsavontuur dat je zal bijblijven! Vanaf november 2024 verwelkomt Knus iedereen (weer) op haar prachtige overdekte schaatsbaan op een van de mooiste terrassen van Delft. 

Knus biedt alles wat je nodig hebt om te kunnen schaatsen, zoals het huren van schaatsen, skate-helpers voor de kleintjes en lekkere warme dranken zoals glühwein of echte warme chocolademelk met extra, extra slagroom!

Daarnaast kan je genieten van de warmte van de winter rond een gezellig kampvuur. Knus biedt de perfecte winter wonderland ervaring.

lunchroom delft

Schaatsbaan Delft

Als je in of rond Delft woont, heb je geluk! De kindvriendelijke schaatsbaan van Knus is geopend voor iedereen vanaf november. 7 dagen per week, van 11.00 tot 17.30 uur, is er genoeg tijd om te schaatsen voor € 5,- per persoon.

Je hoeft je geen zorgen te maken over het meenemen van je eigen schaatsen – er zijn hoogwaardige schaatsen beschikbaar voor verhuur (bij de prijs inbegrepen). Zelfs op regenachtige dagen kun je nog steeds genieten van schaatsen dankzij het fantastische half overdekte ontwerp van de kunstschaatsbaan.

Schoolschaatsen? Iedere schooldag van 10.00 tot 11.00 uur kun je met de hele klas komen schaatsen bij Knus! Boek hier voor jouw klas.

Na het schaatsen is het de moeite waard om langs te gaan bij de bar voor een assortiment heerlijke taartjes van Dudok en de bekendste bakker van Delft, bakkerij Stoffer.

Schaatsregels Knus Schaatsen in Delft

Praktische info:

Schoolschaatsen iedere schooldag tussen 10.00 en 11.00 uur, boek hier voor jouw klas. Vergeet geen handschoenen mee te nemen, i.v.m. de veiligheid zijn deze verplicht op de baan. 

De schaatsbaan is van maandag t/m zondag geopend van 11.00 tot 17.30 uur voor passanten. Toegang € 5,- per persoon inclusief schaatshuur.

Wij nemen geen reserveringen aan voor kinderfeestjes op de schaatsbaan. Wil je met een groepje kinderen komen schaatsen, kom dan gewoon langs, in het ergste geval moet je even wachten.  

Dineren? Feestje vieren? Afscheid van een collega? 10 jaar getrouwd? Welke reden er ook is voor een feestje of etentje.. Maak jullie moment extra bijzonder met de schaatsbaan! De baan is ’s avonds exclusief voor reserveringen. Maak hier een keuze uit een arrangement, vraag een vrijblijvende offerte aan en wij laten je z.s.m. weten wat we voor je kunnen betekenen.