Trouwen bij Knus

ceremonie trouwen knus delft

Bruiloften

Trouwen is het ultieme symbool van de liefde en vaak de mooiste dag van je leven. De dag die draait om wat jij/jullie willen met de mensen die jullie er graag bij hebben. Knus biedt een prachtige locatie die door de gemeente Delft is goedgekeurd als officiele trouwlocatie in Delft.

Trouwlocatie

Knus biedt de mogelijkheid om de gehele trouwdag inclusief de ceremonie op één locatie te laten plaatsvinden. Uiteraard is het ook mogelijk het officiele gedeelte elders te laten voltrekken en Knus te gebruiken voor de Trouwreceptie, het diner en het Trouwfeest. Het belangrijkste van een trouwdag is dat het jullie dag is, wij zijn flexibel en hebben veel ervaring met trouwerijen van kleine gezelschappen tot grote bruiloften.

feest vieren delft
Trouwen delft

Receptie

Na twee keer ”ja ik wil” en de overige plechtigheden is het tijd voor champagne en de bruidstaart. De bruidstaart is door de bakker gebracht en nu vakkundig klaargezet op een tafel met alle benodigdheden en ruimte voor de fotograaf om ”dat ene kiekje” te schieten. Knus zal indien gewenst assisteren met het verder snijden van de bruidstaart en het rondbrengen hiervan.

De Knusse Grill

U geniet van een uitgebreid buffet vol garnituren, salades, verse friet en sauzen. Op onze grote Knusse Grill bereiden we vis en vlees van de beste slager. Natuurlijk houden wij ook rekening met vegetariërs en andere dieetwensen.

20230419 194259 scaled Knus

Walking dinner

Terwijl u en uw gasten op het terras of binnen bij de kachel zitten, serveren wij maar liefst 8 gangen met diverse hapjes, amuses en drankjes uit. Dynamisch dineren noemen we het ook wel. Geen vaste zitplekken, maar mobiel genieten. 

Feestavond

Tijdens de feestavond is er een gezellige sfeer, waarbij Knus zorgt voor verschillende hapjes en eventueel een compleet snack-buffet. Wij zorgen ervoor dat niemand iets te kort komt.

Maak gebruik van de knusse photobooth en krijg binnen no time de leukste herinneringen van jullie feest op fotopapier en eventueel ook digitaal. Zo kan iedereen thuis nog nagenieten van jullie geweldige feest. Na een avond van swingen en gezelligheid is helaas de tijd gekomen om afscheid te nemen. Dit gebeurt geheel in stijl, het huwelijksbootje ligt al klaar en jullie varen, uitgezwaaid door alle gasten, samen de zwoele huwelijksnacht in…

Alle arrangementen en mogelijkheden bekijken?

Kijk hier voor onze uitgebreide informatiemap.