Trouwen bij Knus

dansen bij knus

Bruiloften

Trouwen is het ultieme symbool van de liefde en vaak de mooiste dag van je leven. De dag die draait om wat jij/jullie willen met de mensen die jullie er graag bij hebben. Knus biedt een prachtige locatie die door de gemeente Delft is goedgekeurd als officiele trouwlocatie in Delft.

Trouwlocatie

Knus biedt de mogelijkheid en gelegenheid om de gehele trouwdag inclusief de ceremonie op één locatie te laten plaatsvinden. Uiteraard is het ook mogelijk het officiele gedeelte elders te laten voltrekken en Knus te gebruiken voor de Trouwreceptie, het diner en het Trouwfeest. Het belangrijkste van een trouwdag is dat het jullie dag is, wij zijn flexibel en hebben veel ervaring met trouwerijen van kleine gezelschappen tot grote bruiloften.

trouwlocatie knus
knusse receptie delft

Receptie

Na twee keer ”ja ik wil” en de overige plechtigheden is het tijd voor champagne en de bruidstaart. De bruidstaart is een dag eerder door de bakker gebracht en nu vakkundig klaargezet op een tafel met alle benodigdheden en ruimte voor de fotograaf om ”dat ene kiekje” te schieten. Knus zal indien gewenst assisteren met het verder snijden van de bruidstaart en het rondbrengen hiervan.

De Knusse Grill

U geniet van een uitgebreid buffet vol garnituren, salades, verse frieten en sauzen. Op onze grote Knusse Grill bereiden we vis en vlees van de beste slager. Natuurlijk houden wij ook rekening met vegetariërs en andere dieetwensen.

Diner bij knus
feestlocatie knus

Feestavond

Tijdens de feestavond komt jullie niets te kort, Knus zorgt voor verschillende hapjes en eventueel een compleet snack-buffet. Tevens zorgt onze bediening ervoor dat niemand iets te kort komt.

Na een avond van swingen en gezelligheid is helaas de tijd gekomen om afscheid te nemen. Dit gebeurt geheel in stijl, het huwelijksbootje ligt al klaar en jullie varen, uitgezwaaid door alle gasten, samen de zwoele huwelijksnacht in…