De mooiste trouwlocatie van Nederland

Hoe is het om te trouwen bij Knus

Knus ligt in de Delftse Hout, midden in de natuur en toch maar 10 minuutjes van het historische centrum van Delft. Knus is vooral bekend om haar knusse feesten, bedrijfsuitjes en buffetten. Het voormalige botenhuis is sinds 1994 knusser en knusser geworden. Sinds 2000 is het met de komst van het huidige pand helemaal Knus.
Knus is wellicht het leukste horecabedrijf van Delft.
 
De boten, waterfietsen en de speeltuin vinden kinderen altijd een feest.
’s Zomers kan je op één van de drie terrassen aan het water genieten van een lekker bakkie, biertje, balletje of broodje (de 4 B’s!). ’s Winters kan je lekker tegen de potkachels aankruipen en genieten van een warme chocolademelk met slagroom of een pannetje snert.

Trouwlocatie

Knus is een officiële trouwlocatie en uitermate geschikt voor jullie ceremonie, receptie, diner en feestavond. Knus is een sfeervolle en prijsvriendelijke locatie waar alles mogelijk is. Al onze prijzen zijn all-in en in overleg is het ook mogelijk om onze gehele locatie af te huren.

Droom alvast even mee.. 
Jullie komen aan.. Romantisch over de (versierde) brug of spectaculair met de auto voor de deur. De rode loper ligt natuurlijk al klaar. Jullie kiezen voor een zonnige ceremonie aan het water of voor een knus warm en overdekte ceremonie met uitzicht op het water. Na de ceremonie snijden jullie traditioneel de taart aan en serveert Knus deze uit. Uiteraard proosten we met een glaasje bubbels. Tijd voor het fotomoment? Knus ligt aan het water en middenin de natuur! 

En de kinderen? Die vermaken zich op de waterfietsen of roeiboten, in de omheinde speeltuin, op het blotenvoetenpad of in het doolhof. Even opfrissen of omkleden? We hebben zelfs een badkamertje voor de bruid. 

Het diner.. 
Op jullie dag wil je goed verzorgd worden. Van lunch tot Knusse Grill tot midnightsnack, alles is mogelijk. Alle drankjes zijn bij de prijs inbegrepen, evenals de waterfietsen en roeiboten (april t/m september).

Het feest kan beginnen!
Bij Knus hebben we alles in huis: live muziek streamen vanaf Spotify, een draadloze microfoon, discolichten en een dansvloer met de leukste disco effecten. Willen jullie een band en/of DJ? Alles is mogelijk. Op onze dansvloer is meer dan genoeg ruimte voor een mooie openingsdans en een goed feestje! Foto’s of leuke video’s kunnen met alle gasten gedeeld worden op een groot presentatiescherm. Uiteraard is het ook mogelijk om de leukste kiekjes van jullie trouwfeest vast te leggen met de knusse photobooth.

Het einde..
Jullie eindigen de avond door te vertrekken in jullie eigen huwelijksbootje. Goed om te weten: Op 75 meter loopafstand is gratis parkeergelegenheid voor ruim 200 auto’s. Met P2 erbij is er voor ruim 500 auto’s plek. Er is een aangepast toilet en zowel binnen als buiten is Knus gelijkvloers. Knus is geschikt voor groepen van 20 tot 450 personen. Knus is ook per OV prima te bereiken of zelfs per paardentram.. Knus ligt vlakbij de binnenstad van Delft, centraal gelegen en er zijn meerdere hotels in de buurt.

Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte.

Officiele trouwlocatie Delft

Knus

Knus in Delft is een horecabedrijf in recreatiegebied de Delftse Hout, gelegen aan het water, midden in het groen. Knus heeft een groot passantenterras, maar is bovenal bekend om haar bruiloften, feesten, bedrijfsuitjes en verjaardagen.
Hierbij vinden wij het belangrijk om onze gasten “een Knus gevoel te geven” op één van de mooiste plekjes van de omgeving!

 

Knusse trouwfoto's

Knusse contactformulier bruiloft