Bedrijfsuitje

Nieuw bij Knus: hét knusse teamuitje voor in de winter

Inclusief ontvangst met glühwein & warme chocolademelk, winterbuffet met stampotten en knusse vuurkorf met marshmallows en muziek!

Te boeken van 1 november tot 1 maart op maandag tot en met vrijdag bijvoorbeeld van 17.00 uur tot 19.30 uur.


Op zoek naar een leuke groepsactiviteit als bedrijfsuitje of teamuitje in Delft? Bekijk op deze pagina de mogelijkheden.

 

Al onze arrangementen zijn uit te breiden met een Knusse activiteit.

Alle activiteiten kosten maar € 5,- p.p.
Bijvoorbeeld ter ontspanning tijdens een vergadering of als teambuilding met de collega’s.

Klootschieten. Een Oudhollands balspel geschikt voor jong en oud. Je wordt ontvangen met een klotenbittertje waarna je in groepjes op pad gaat. Speluitleg en Klote-prijsuitreiking inbegrepen!

XL-spellen en Oudhollandse herbergspelen. Maar dan een tikkeltje groter. Denk aan megaJenga, een kaartspel van A4 formaat. Maar ook Oudhollandse herbergspelen als sjoelen en het kaasspel.

De grote mensen puzzel kompastocht. In groepjes met kompas (en zaklamp, als het donker is) door de Delftse Hout heen. Beantwoord verschillende vragen over Knus, Delft, Het Hertenkamp en de Delftse Hout. Hier onderscheiden de echte speurneuzen zich van de rest.

Bierproeverijtje of Likeurproeverijtje. Smaakpapillen-wedstrijd! Proef de verschillen en weet ze te benoemen.

I-Dance
Dit onwijs gezellige en spannende dansspel is tegenwoordig te reserveren i.c.m. 1 van onze arrangementen. Wie kan er het beste op de maat op de goede pijlen stappen en is de beste danser van de groep? I-dance is alleen buiten onze reguliere openingstijden te reserveren.

Voor we beginnen leggen we eerst uit wat de bedoeling is en na afloop vindt er een prijsuitreiking plaats

 

Ook heeft Knus de beschikking over 8 roeiboten en 16 waterfietsen.
Bij groepsreserveringen van april tot oktober is het gebruik hiervan inbegrepen, ook zijn ze tijdens openingsuren los te huren.
Klik hier voor meer info

Meer informatie of specifieke wensen voor jouw bedrijfsuitje? Neem gerust contact met ons op!