All in €21 of €26,50 p.p. (20 - 450 personen)

Verjaardag vieren bij Knus

Als je van plan bent om een verjaardagsfeest te organiseren met een groep van 20 personen of meer, overweeg dan om het bij Knus te organiseren! Ze bieden een fantastisch pakketdeal aan, inclusief een gezellig samenzijn met een heerlijke selectie van fingerfood en drankjes voor twee volle uren. Bovendien kun je tegen een meerprijs ook een heerlijk stuk taart toevoegen aan je verjaardagsarrangement.

Het Basis-pakket kost €21 per persoon, terwijl een luxere optie €26.50 per persoon kost. Beide opties bieden je een eigen intieme ruimte bij Knus en de kans om een zorgeloze avond te beleven met je geliefden. Let op: het Knusse verjaardagspakket is alleen beschikbaar voor reserveringen tot 17.00 uur. Als je je feestje graag wilt verlengen, maak je geen zorgen. Praat gewoon met het vriendelijke personeel van Knus en zij zullen meer dan blij zijn om opties met je te verkennen.

Als je een steviger maal wilt, kun je ook je Knusse verjaardagsviering combineren met een heerlijk diner, gevolgd door een spannende party night. Voor meer details over dit aanbod en andere arrangementen, bekijk het Knusse informatiemapje.

Contactformulier