Ubuntu Jeep huren

€12,5 voor een complete natuurtour van 2,5 uur

Ubuntu tour

Wanneer u eens lekker de natuur in wil trekken en de kinderen liever een computerspelletje spelen, is een klein duwtje in de rug gewenst. Ook is de verleiding van speeltuinen zo groot geworden dat de natuur vaak op de laatste plaats van interesse verdwijnt. Deze Jeeps brengen daar nu verandering in.

Je kan een Jeep al voor een klein bedrag van € 12,50 euro per 2½ uur huren en reserveren, waardoor de middag een succes wordt zonder al te veel kosten. Dit is inclusief een routekaart waarop leuke bijzonderheden vermeld staan. Zo leer je gelijk bijna alles over de natuur, bijvoorbeeld waar de dieren zich schuil houden of waar de wilde dieren zich ‘s nachts verstoppen als ze op jacht zijn.

De Ubuntu tour is niet aan de bar te koop, enkel via onderstaand reserveringssysteem.

€10 voor een uurtje lopen

Jungle-duw-kar

Uiteraard zijn de Ubuntu Jungle duwkarren ook te huren voor een leuk stukje lopen in het prachtige Delftse Hout. U kunt deze leuke kindvriendelijke activiteit niet reserveren, de karren dienen te worden gehuurd aan de bar.

Wij vragen tevens een borg van €20 per kar. Indien u dit wenst te pinnen krijgt u het terug in de vorm van een tegoedbon, als u de borg contant voldoet krijgt u het uiteraard contant terug.

Wilt u de duwkar langer dan een uur huren? Altijd in overleg met de bar, dit in verband met reserveringen voor de Ubuntu tour.

Reserveer hier de Ubuntu jungle tour